Egy éjszaka ígérete - Jodi Ellen Malpas

Egy éjszaka ígérete

By Jodi Ellen Malpas

  • Release Date: 2016-06-27
  • Genre: Erotica
    e-Book format      Check For Availability Audiobook format   Check For Availability

Description

Ha már olvasta E. L. Jamest, látta a Szürke ötven árnyalatát filmen, ha tetszett az „A férfi” sorozat…

Livynek azonnal feltûnik, amint besétál a kávézóba. Lélegzetelállítóan jóképû, olyan áthatóan kék tekintettel, hogy majdnem kiszolgálni is elfelejtik. És amikor kimegy az ajtón, Livy azt gondolja, hogy soha többet nem fogja látni. De aztán megtalálja a szalvétára írt üzenetet, melyen az aláírás: „M”.

A férfi csupán egyetlen éjszakát akar, hogy kényeztesse õt. Semmi érzelmet, semmi kötõdést – semmi más, csak kéjt. Minden védõfal, amit Livy maga köré emelt magányos élete során, egyszeriben leomlással fenyeget ezzel a zavarbaejtõ emberrel szemben. Célratörõ, mégis jólnevelt. Úriember, mégis fensõbbséges. Szenvedélyes, mégis érzelemmentes. A vonzalom azonban oly erõs, hogy Livy képtelen bármit is megtagadni tõle.. beleértve önmagát is.
M valami olyan, mélyen lappangó, függõségbe taszító vágyat ébreszt fel Livyben, melynek létezését a lány addig nem is sejtette, és melyet, félõ, csak õ elégíthet ki. De a lány érzi, hogy a gyors autók, a drága öltönyök és fényûzõ lakás mögött egy sebzett személyiség rejtõzik.
Ahhoz, hogy testestül-lelkestül az övé legyen, Livynek fényt kell derítenie a sötét tikokra. Valóságos megszállottsággal merül el a férfi világában, próbálja legyõzni a védõpajzsait, pedig ez a megszállottság azzal fenyeget, hogy visszvonhatatlanul összetöri a szívét…

Comments